ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο πρώην προπονητής μας δέχθηκε πέντε γκολ απ' τον Ολυμπιακό"

ÊÕÐÅËËÏ ÏÕÅÖÁ / ÏÓÖÐ-ÌÐÅÍÖÉÊÁ / UEFA CUP / OLYMPIAKOS-BENFICA
ÊÕÐÅËËÏ ÏÕÅÖÁ / ÏÓÖÐ-ÌÐÅÍÖÉÊÁ / UEFA CUP / OLYMPIAKOS-BENFICA EUROKINISSI

Η Μπενφίκα δέχθηκε πέντε γκολ από τη Βασιλεία στην Ελβετία για το Champions League και πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας θυμήθηκε την αντίστοιχη πεντάρα από τον Ολυμπιακό πριν από εννέα χρόνια.

Η Μπενφίκα συνετρίβη στην Ελβετία με 0-5 από τη Βασιλεία για τους ομίλους του Champions League και η κριτική που δέχθηκε ήταν τεράστια. Παρ' όλα αυτά, ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι πρωτοφανές για την πρόσφατη ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου, όπως εξήγησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Φιγκερέδο.

"Η χρονική στιγμή αυτή δεν είναι η καλύτερη, αλλά ο κόσμος είναι ο ίδιος. Δεν πρόκειται για δύσκολους καιρούς, υπήρξαν τέτοιες ατυχίες και στο παρελθόν. Με προηγούμενο προπονητή δεχθήκαμε επίσης πέντε γκολ, από τον Ολυμπιακό. Αυτά συμβαίνουν", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό "Antena 1".

Στην προσπάθειά του να στηρίξει τον προπονητή Ρούι Βιτόρια, ο Φιγκερέδο υπενθύμισε τη συντριβή των "αετών" με 1-5 από τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League 2008-2009, με τους "ερυθρολεύκους" να σκοράρουν με τους Λουσιάνο Γκαλέτι, Χρήστο Πατσατζόγλου, Ντιόγκο (2) και Φερνάντο Μπελούστσι στα πρώτα 53 λεπτά του αγώνα και την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να μειώνει με τον Νταβίντ Λουίζ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ