ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός με 2 εκατ. ευρώ κάνει δικό του τον Ματέους Ρέις"

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο πρόταση 2.000.000 ευρώ στη Ρίο Άβε για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Ματέους Ρέις. Έτοιμοι να πουν το ναι σε αυτό το ποσό οι Ίβηρες.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε, Ματέους Ρέις (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία), έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση σε αυτή τη θέση.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη μια κρούση στην πορτογαλική ομάδα, ενώ ετοιμάζουν και πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι A Bola και Record η Ρίο Άβε δείχνει αρχικά να ικανοποιείται από αυτό το ποσό, πράγμα που σημαίνει ότι ο Νοτιοαμερικανός θα πάρει το δρόμο για την Ελλάδα.

Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Σάο Πάουλο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Ρίο Άβε.

Ήδη ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το διπλό μεταγραφικό του χτύπημα με τους Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση απόκτησης του Πέπε.

Photo credits: ΑP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ