ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διπλό χτύπημα με Εμβιλά και Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Διπλό χτύπημα με Εμβιλά και Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το διπλό μεταγραφικό του χτύπημα με τους Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση απόκτησης του Πέπε.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει λάβει άκρως θετικά μηνύματα από τα ανοικτά μέτωπα των τελευταίων ημερών.

Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν το διπλό χτύπημα με τους Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεντ-Ετιέν για να μείνει ελεύθερος, κάτι που ανοίγει το το δρόμο για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Προς την κατεύθυνση της λύσης του συμβολαίου πίεσε ο ίδιος ο παίκτης - που δεν λογίζεται βασικός από τον Κλοντ Πιέλ - ενώ και η Σεντ-Ετιέν έψαχνε να απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο.

Από τη στιγμή που ο Εμβιλά μείνει ελεύθερος, όλα δείχνουν ότι θα πάρει το δρόμο για τον Πειραιά. Εξελίξεις, ωστόσο, σημειώθηκαν και στο μέτωπο του Γκάρι Ροντρίγκες.

Η Φενέρμπαχτσε ολοκλήρωσε πρόωρα τον δανεισμό του εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι και οι ερυθρόλευκοι πλέον θέλουν να φθάσουν σε συμφωνία με την Ιτιχάντ για την απόκτησή του.

Ο 30χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένεται να τρέξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πέπε. Ο Πορτογάλος μέσος της Γκιμαράες και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό σκέλος.

Η ανακοίνωσή του δηλαδή από τον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας, καθώς εκκρεμεί η αποστολή κάποιων εγγράφων από την πορτογαλική Λίγκα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ