ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει χειροκροτήσει ξανά ήττες της ομάδας του

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε χθες (30/9) τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς για την προσπάθειά τους παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το Sport24.gr θυμίζει και άλλες περιπτώσεις που συνέβη αυτό στο παρελθόν. (VIDEOS)

Πίκρανε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", κυρίως για τον τρόπο. Οι Πειραιώτες, κατά γενική ομολογία, ήταν καλύτεροι από τον "Δικέφαλο", είχαν 23 τελικές έναντι 4, είχαν την κατοχή της μπάλας και όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας με αυτογκόλ που μπήκε από τον Βούκοβιτς (με τη συμβολή του Γιαννιώτη) στο 49ο λεπτό.

Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος είχε την ωριμότητα και την ψυχραιμία να μείνει μετά το ματς και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθειά τους. Είδαν παίκτες που πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα έχει αυτά ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο, όπου δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, Χθες (30/9), οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μόχθησαν για το αποτέλεσμα, αλλά η μπίλια κάθισε στο... ασπρόμαυρο.

Ο Πασχαλάκης πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις και ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα. Σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε τα τρομερά ρεφλέξ του και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Ήταν μια σπουδαία βραδιά για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπήρχαν στιγμές που έπαιζε μόνος του τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Εντούτοις, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος του Ολυμπιακού χειροκρότησε την ομάδα του σε εντός έδρας ήττα. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και μάλιστα σε παιχνίδια που είχε πολλές ευκαιρίες, ο αντίπαλος έκανε μια φάση και πέτυχε ένα γκολ. Συμβαίνουν και αυτά στον "βασιλιά των σπορ".

Το Sport24.gr θυμίζει τα ματς με ΑΕΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου οι Ατματσίδης και Κατεργιαννάκης κατέβασαν ρολά και στο τέλος ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες για την προσπάθειά τους. Και σε εκείνα τα δυο παιχνίδια, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν 0-1, οι γκολκίπερ έπιαναν τα πάντα και η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα!

Ο ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στις 22/9/1997, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σφυροκοπούσε τους κιτρινόμαυρους. Ο Γιαννακόπουλος, ο Αλεξανδρής, ο Τζόρτζεβιτς, ο Νινιάδης και ο Οφορίκουε έχαναν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, ο Ατματσίδης χαρακτηρίστηκε ήρωας και είπε μετά το ματς ότι ήρωες ήταν αυτοί του 1821 και όχι ο ίδιος, με τον κόσμο στο φινάλε να δίνει ένα ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Καταλάβαιναν και οι ίδιοι πως ήταν από τις βραδιές που απλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα!

Η ΜΥΘΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗ

꼦-°Ä¸ª 
olympiakos-aris
꼦-°Ä¸ª olympiakos-aris Aª¼¦-°A¸ª OLYMPIAKOS-ARIS

Πέντε χρονιά μετά και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου 2002, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη στο ΟΑΚΑ και ο Κατεργιαννάκης σε εκείνο το ματς... εξασφάλισε συμβόλαιο στους Πειραιώτες με την εμφάνισή του. Έπιανε τα πάντα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν 30 τελικές και οι "κίτρινοι" βρήκαν γκολ με πολύ όμορφη κεφαλιά του Τσμπαρί στο 79ο λεπτό, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Ελευθερόπουλος. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον κόσμο να μένει στις θέσεις του και να χειροκροτεί για αρκετά λεπτά τους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ