ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πασχαλάκης: "Να μην κριθεί αρνητικά ο Γιαννιώτης, από τους καλύτερους στην Ελλάδα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έπαιξε κομβικό ρόλο στη νίκη (1-0) του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, υπερασπίστηκε μετά το ντέρμπι τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που φέρει ευθύνη στο γκολ του Δικεφάλου.

Μετά τη νίκη (1-0) του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που φέρει ευθύνη στο γκολ του Δικεφάλου. Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, ο οποίος διακρίθηκε με τις καταπληκτικές του αποκρούσεις, ανέφερε τα εξής:

"Κάναμε σπουδαία προσπάθεια, παίζαμε με έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Μένουν οι τρεις βαθμοί, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κοιτάμε ομάδες και ονόματα. Από την αρχή της εβδομάδας η δουλειά που κάνουμε μας βοήθησε στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ομαδική δουλειά, να μην σταθούμε σε εμένα, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε πει να κοιτάμε με σοβαρότητα όλα τα ματς και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε στο σωστό δρόμο, ο προπονητής μας έχει βάλει στη φιλοσοφία του. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγάλαμε κι εμείς τα δικά μας κομμάτια στο ματς. Είπαμε στο ημίχρονο να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Θέλαμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, γιατί δεν το κάναμε στο πρώτο.

Ο Γιαννιώτης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μου αρέσει πολύ. Δεν πρέπει να τον κρίνουμε αρνητικά, πρέπει να συνεχίσει να παίζει και να δείχνει τα ωραία που έχει.

Ήμασταν αφοσιωμένοι, οικογένεια και βλέπετε τα αποτελέσματα. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Είναι σαν έξι βαθμοί. Να κάνουμε αυτοκριτική και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι, να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Για τον αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ:

"Από αύριο ξεκινάμε τα πλάνα για το επόμενο ματς. Θα πάμε φυσικά για τη νίκη. Δεν πάμε ποτέ ούτε για ισοπαλία".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ