Μπεργκ για Ολυμπιακό: "Μετράει το οικονομικό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα"

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον Ολυμπιακό. "Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου" δήλωσε στη Σουηδία ο 32χρονος επιθετικός.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το μέλλον του, αμέσως μετά την προπόνηση με την Εθνική Σουηδίας της Τετάρτης (5/6). Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια για τον Ολυμπιακό.

""Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Το πιθανότερο είναι να παίξω στο εξωτερικό. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και θα ψάξω για κάτι νέο. Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση, που είναι δύσκολο να αρνηθώ πρόταση από το εξωτερικό. Νιώθουμε καλά στο εξωτερικό. Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι, τότε δεν θα ξαναφύγουμε" ανέφερε αρχικά ο Σουηδός επιθετικός.

Πρόσθεσε: "Σκοπός είναι να μείνω για ένα - δύο χρόνια εκτός Σουηδίας. Γνωρίζω το σώμα μου και νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο για ένα-δύο χρόνια". Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον στέλνουν στον Ολυμπιακό, απάντησε:

"Πολλά γράφονται, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για συγκεκριμένους συλλόγους". Ερωτώμενος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, απάντησε: "Είναι ευαίσθητο το θέμα. Δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Έχει γραφτεί ότι αποφάσισα, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου".

Κλήθηκε να σχολιάσει και την προοπτική του Κατάρ, καθώς είχε δεχτεί πρόταση από τον Αλ Αχλί: "Οικονομικά είναι ωφέλιμο να ζεις εκεί. Δεν είναι ψέμα αυτό".

Για τον παράγοντα που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην τελική του απόφαση, παραδέχτηκε: "Θα είναι η τελευταία μου φορά στο εξωτερικό, οπότε το οικονομικό σκέλος μετράει. Δεν είναι ψέμα".

Για τη Γκέτεμποργκ ανέφερε: "Δεν είχα κάποιες ιδιαίτερες συζητήσεις με την Γκέτεμποργκ, αν και ο ατζέντης μου έχει πολύ καλές διασυνδέσεις με το κλαμπ. Η βασική ιδέα μου είναι να παίξω για ένα - δύο χρόνια ακόμα στο εξωτερικό και μετά να επιστρέψω στην Γκέτεμποργκ".

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι το θέμα είναι ορθάνοικτο. Ο Μπεργκ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει, αλλά δεν απέρριψε το "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον, ούτε είπε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτή η "ευαίσθητη" όπως την χαρακτήρισε προοπτική στην καριέρα του. Οπότε, υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Το 80-20 για Μπεργκ και οι άλλοι Μπεργκ
Ολυμπιακός: Γιατί όλοι θέλουν Μπεργκ
Ολυμπιακός - Μπεργκ: Η λεπτομέρεια που καθυστερεί το "happy end"
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS