ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπατιστίνι: "Δεν θα είναι πρόβλημα η συμφωνία με Γιουβέντους για Λεάλι"

Μπατιστίνι: "Δεν θα είναι πρόβλημα η συμφωνία με Γιουβέντους για Λεάλι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παλαίμαχος Ιταλός γκολκίπερ και ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, υποστήριξε ότι η Γιουβέντους δεν ξέρει ακόμη τι θέλει να κάνει με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο εμπιστεύεται τον Νικόλα Λεάλι, ο οποίος αγωνίζεται στους "ερυθρόλευκους" με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Τι θα γίνει με το μέλλον του μετά το πέρας του δανεισμού του;

Ο παλαίμαχος Ιταλός γκολκίπερ των Ουντινέζε, Τρεβίζο, Μπάρι, Βερόνα και ατζέντης του Νικόλα Λεάλι, Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, υποστήριξε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ότι είναι πρώιμη η συζήτηση για το μέλλον του πελάτη του, καθώς η Γιουβέντους δε γνωρίζει τι θέλει να κάνει ακόμη με αυτόν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα είναι πρόβλημα μια ενδεχόμενη συμφωνία με τη "Γηραιά Κυρία".

"Η μετακίνηση του Νικόλα στον Ολυμπιακό ήταν η πιο ορθή επιλογή. Είχε ανάγκη να παίξει σε ένα κλαμπ υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι συνηθισμένοι (σ.σ οι "ερυθρόλευκοι") να παίζουν στο Champions League, αν και αυτή τη σεζόν συμμετέχουν στο Europa League. Ο Λεάλι είναι εκ των πρωταγωνιστών σε αυτή την πορεία. Η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και θέλει πάντα να νικά, καθώς υπάρχει πίεση.

Ο,τι κάνει στην Ελλάδα θα προστεθεί στο βιογραφικό του. Για το μέλλον, πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ο Νικόλα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος στους στόχους του. Ακόμη είναι νωρίς για να πούμε τι θέλει να κάνει η Γιουβέντους. Γιατί, επίσης, η "Γιούβε" είναι ευχαριστημένη από την εμπειρία του Νικόλα και τη σταδιοδρομία του. Ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο και μένει να αποφασιστεί (σ.σ ποιος είναι αυτός). Σίγουρα δεν θα είναι πρόβλημα να βρούμε μια συμφωνία για το μέλλον του Λεάλι", υποστήριξε ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ