ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Ήθελα να παίξω και εγώ σήμερα"

Μίτσελ: "Ήθελα να παίξω και εγώ σήμερα"
INTIME SPORTS

Απολαυστικός στις δηλώσεις του για ακόμη μια φορά ο Μίτσελ, τόνισε πως σήμερα ήθελε να αγωνιστεί αλλά μεγάλωσε, χαρακτήρισε τους Μήτρογλου-Σαβιόλα σιαμαίους που δεν θα χωρίσει, αποθέωσε Σάμαρη, ενώ αναφέρθηκε στο ποιοτικό ρόστερ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συμπεριφορά και την προσπάθεια των παικτών μου από την αρχή του ματς. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Μόνο που θα ήθελα να παίξω κι εγώ σήμερα, αλλά δεν μπορώ πια, έχω μεγαλώσει...

Για τον Γιαταμπαρέ θα έχουμε καλύτερη εικόνα στην πορεία. Είναι ένας παίκτης με πολλά προτερήματα και θα μας βοηθήσει πολύ. Όσο καλύτερα πηγαίνει η ομάδα τόσο καλύτερα μπορεί να προσαρμοστεί ένας νέος ποδοσφαιριστής. Θέλουμε να αφομοιώσουμε τα προτερήματα του στο σύνολο ώστε να βοηθήσει την ομάδα", είπε αρχικά ο Μίτσελ που στη συνέχεια μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τις εμφανίσεις του Αντρέα Σάμαρη (ύστερα από σχετική ερώτηση του RedPlanet.gr):

"Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Σάμαρης, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Τον γνωρίζαμε από τον Πανιώνιο. Αυτό που είδατε σήμερα από τον Αντρέα, είναι αυτό που δουλεύουμε εδώ και δύο μήνες μαζί του. Είναι άριστος παίκτης και επαγγελματίας, κάτι που μπορεί να δει και ο κόσμος της ομάδας. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις".

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τις πολλές ποιοτικές λύσεις που φαίνεται να υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού:

"Το να έχω πολλές επιλογές και τόσους καλούς παίκτες, είναι για εμένα ευχάριστος πονοκέφαλος. Χρειαζόμασταν μια ώθηση για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και το βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας και στον κόσμο μας να πιστέψει πως είμαστε σε καλό δρόμο

Έχουμε καλό ρόστερ και πρέπει να βρούμε τρόπο να το εκμεταλλευθούμε. Ο ανταγωνισμός κάνει πάντα καλό. Το είδατε σήμερα με τον Χολέμπας, τον Μετζανί και τον Μασάντο. Πάντως μην ανησυχείτε, τους Σαβιόλα - Μήτρογλου, δεν θα τους χωρίσω. Είναι... σιαμαίοι (γέλια). Εύχομαι να συνεχίσω να έχω ευχάριστους πονοκεφάλους όσον αφορά την ενδεκάδα της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ