ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Μου έφερε γούρι το νέο λουκ"

Μασάντο: "Μου έφερε γούρι το νέο λουκ"
INTIME SPORTS

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε για το νέο λουκ του με το μουστάκι τονίζοντας πως του έφερε γούρι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με την Παρί.

"Ναι μου έφερε γούρι το νέο λουκ. Ήθελα φέτος να αλλάξω λουκ και πιστεύω ότι αυτό έφερε τύχη τόσο σε εμένα όσο και στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν προσπαθώ να μιμηθώ κάποιον", δήλωσε αρχικά ο Πάολο Μασάντο.

Για την προσήλωση που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι: "Όλοι οι παίκτες γνωρίζαμε τη σημασία του σημερινού αγώνα και ξέραμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα για να συνεχίσουμε πρωτοπόροι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και τώρα που τελείωσε θα κοιτάξουμε το επόμενο που είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την προσωπική του απόδοση: "Δεν θέλω να σχολιάσω τη δική μου απόδοση όπως και κανενός ξεχωριστά από τους συμπαίκτες μου. Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε καλά και ποιος άσχημα. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός γενικότερα ήταν καλός και πήρε τη νίκη".

Για τη θέση που του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται: "Το σημαντικό είναι να είμαι στην διάθεση του προπονητή μου όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές για να μπορούν να προσφέρουν".

Για το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν: "Πιστεύω ότι το όνομα δεν είναι το παν. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας , πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα καλό βήμα. Αν μπούμε όπως σήμερα συγκεντρωμένα και πολύ δυνατά στην αρχή όλα θα είναι πιο εύκολα για εμάς".

Για τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος: "Είναι φυσικό από κάποια στιγμή και μετά να ξεκινάει η κούραση, όμως η αλήθεια είναι πως παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ