ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μία ή δύο αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Φορτούνης

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Φορτούνης EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης κινδυνεύει με τιμωρία μία ή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του μετά το γκολ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη βάσει video, όπως έκανε στην περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Δίωξη κατά του Κώστα Φορτούνη ενδέχεται να ασκήσει από την Τετάρτη (10/10) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου (ή ο αναπληρωτής του, Γιώργος Λαϊνης), λόγω της συμπεριφοράς του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Κυριακής (7/10) με την ΑΕΚ. Αν ασκηθεί δίωξη, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να τιμωρηθεί είτε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά ή με δύο για υβριστική συμπεριφορά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21 Οκτωβρίου τον ΟΦΗ, στις 29 Οκτωβρίου τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στις 31 του μήνα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το καταπληκτικό γκολ του σε βάρος της ΑΕΚ, ο Φορτούνης έτρεξε να πανηγυρίσει προς την εξέδρα, φωνάζοντας "εγώ σας γ@μ@ω".

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, καθώς κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, μετά από γκολ της ομάδας του γύρισε προς τους οπαδούς των γηπεδούχων και φώναξε: "Έτσι γ@μ@ω". Ο κίπερ του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και έχασε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Άρη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ