ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης σε εξέδρα: "Εγώ σας γ@μ@ω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός και σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Κώστας Φορτούνης, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του για το γκολ, έλεγε απευθυνόμενος στην εξέδρα: ""Εγώ σας γ@μ@ω".

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - κι ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 58ο λεπτό για τους "ερυθρόλευκους".

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, έλεγε απευθυνόμενος στην εξέδρα: "Εγώ σας γ@μ@ω". Υπενθυμίζεται ότι σε παρόμοια κίνηση προέβη ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των φίλων του ΟΦΗ πίσω από το τέρμα του λέγοντας: "Έτσι γ@μ@ω".

Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, έτσι έχασε το ντέρμπι με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο των "ερυθρολεύκων" είναι εκτός έδρας με τον ΟΦΗ (21/10, 20:30) για την 7η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ