ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με... Φουστέρ κόντρα στη Μπασακσεχίρ

Με... Φουστέρ κόντρα στη Μπασακσεχίρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταβίντ Φουστέρ επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης. Το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21.30) θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπασακσεχίρ, για τον γ' προκριματικό του Champions League.

Πέρασε έξι σεζόν στον Ολυμπιακό (2010-2016). Έκανε 169 συμμετοχές και σημείωσε 46 γκολ. Αγαπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" εξαιτίας του πάθους με το οποίο αγωνιζόταν, αλλά και εξαιτίας του χαρακτήρα του. Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Γ. Καραϊσκάκης.

Το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21.30) θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπασακσεχίρ, για τον γ' προκριματικό του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να περάσουν στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο 37χρονος θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο για να δει από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας.

Με post στα social media μοιράστηκε τη δημοσίευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με το ερώτημα: "Εσύ με ποιον θα πας μαζί την Τρίτη στο Καραϊσκάκη;". Ο Φουστέρ απάντησε: "Με όλους εσάς! Τα λέμε την ερχόμενη Τρίτη!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση, κανένα πρόβλημα για Μαρτίνς
Αποκάλυψη για Ματέο Γκαρσία
Γκερέρο: "Η οµάδα µας έχει πάρα πολλές δυνατότητες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ