ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αποκάλυψη για Ματέο Γκαρσία

Αποκάλυψη για Ματέο Γκαρσία

Ο Ματέο Γκαρσία εξακολουθεί να απασχολεί την ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μιλάει στο Sport24.gr για τις "προτάσεις" Ολυμπιακού - Άρη, αλλά και για την τιμή πώλησης του Αργεντινού.

Το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21.30) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μπασακσεχίρ, στη ρεβάνς του 0-1 της Κωνσταντινούπολης. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στα playoffs του Champions League, όπου και μόνο η παρουσία θα φέρει 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση με τους Τούρκους και ας έχει ήδη εξασφαλιστεί η παρουσία στους ομίλους του Europa League μετά την πρόκριση σε βάρος της Βικτόρια Πλζεν στον β' προκριματικό γύρο. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον αγώνα του Φαλήρου, την ίδια ώρα που η διοίκηση προχωρά τις διαπραγματεύσεις για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης, ώστε να συμπληρωθεί μια και καλή το ρόστερ της σεζόν '19-'20.

Ένα από τα ονόματα που εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός εξτρέμ, που αγωνίστηκε πέρυσι στον Άρη έχοντας έντεκα γκολ σε 32 συμμετοχές, έχει συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας έως το 2020 αλλά έχει τεθεί προς πώληση. Στο "κόλπο" γα την απόκτησή του δεν γράφεται πως είναι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Άρης, ο οποίος αναζητά έναν ακόμα ακραίο επιθετικό μετά τους Λάρσον, Φετφατζίδη, Μαρτίνες, Γκάμα, Τόνσο και Ντιγκινί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτές τις θέσεις.

Όσο για τους "ερυθρόλευκους"; Σουντανί, Ποντένσε, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλος και Μασούρας είναι οι εξτρέμ που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Λάζαρος ακόμα να "μπει" σε φουλ ρυθμούς μετά τη ρήξη χιαστού, ο Σουντανί δεν είναι ακόμη έτοιμος και γι' αυτό δεν έχει παίξει, ενώ ελλείψει Φορτούνη ο Βαλμπουενά έχει "βαπτιστεί" δεκάρι. Όλα αυτά ενώ υπάρχουν σενάρια πως ο Μπρούνο θα παραχωρηθεί και αυτός δανεικός, ειδικά μετά την εμφάνισή του στον αγώνα με τη Μπασακσεχίρ. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Τι έχει να δηλώσει ο Ισπανός παράγοντας για τον Ματέο Γκαρσία; " Όχι, ο Ολυμπιακός δεν μας έχει κάνει καμία πρόταση για τον Ματέο. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε καμία άλλη ελληνική ομάδα" απάντησε το αφεντικό της νησιώτικης ομάδας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα με τα οποία παραχωρείται ο 22χρονος εξτρέμ ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, απάντησε: " Τρία εκατ. ευρώ. Με αυτό το ποσό θα φύγει ο Ματέο".

Βέβαια, όσο περνά ο καιρός, η μεταγραφική περίοδος φτάνει προς το τέλος της και η Λας Πάλμας δεν έχει πρόταση για τον Γκαρσία, είναι πολύ πιθανό να ανάψει το "πράσινο φως" για την παραχώρησή του και λιγότερα λεφτά. Ο Ραμίρεθ είχε δηλώσει παλαιότερα, τον Μάιο, ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει ήδη πωληθεί, αν και αποδείχθηκε πως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Το βέβαιο είναι πως ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πέπε Μελ, δεν υπολογίζει στον Νοτιοαμερικανό και γι' αυτό ο ισπανικός σύλλογος, που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία, τού έχει βάλει πωλητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φόρεσε τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σιαμπάνης
Έφτασε στην Αργεντινή για τη Μπόκα ο Σολδάνο
Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Ο έμπειρος Μάντεν στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ