ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς σε παίκτες: "Νόμιζα ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες"

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκνευρίστηκε με την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ και στάθηκε κυρίως εκεί στα "γκάζια" που έριξε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πλαίσιο του... μαντρώματος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μέχρι το ματς με την Ντουντελάνζ χτύπησε "καμπανάκι" μιλώντας σε έντονο ύφος στους "ερυθρόλευκους", κυρίως για την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ.

Η κατσάδα του κόουτς των Πειραιωτών άρχισε ως εξής: " Λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ κατάλαβα το δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες, αλλά η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ταιριάζει με επαγγελματίες..." είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Βέβαια, η ομιλία του Μαρτίνς δεν έμεινε στα... γκάζια για το α' ημίχρονο, καθώς στη συνέχεια εξήγησε σε έντονο ύφος γιατί επέλεξε να μείνουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο: " Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στου Ρέντη μέχρι και το ματς με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ