ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: "Οι διαιτητές έχουν διαφορετική στάση όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του, ενώ υποστήριξε ότι "οι διαιτητές έχουν διαφορετική στάση όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό".

Ο Ολυμπιακός χάρη στο τέρμα του Μάνου στο 90' κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 επί του Απόλλωνα στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και σε αυτό στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που χάνουν οι ερυθρόλευκοι: "Είναι προφανές ότι θέλουμε να σκοράρουμε. Προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και να βάζουμε γκολ. Άλλες φορές επειδή είναι ο γκολκίπερ και άλλες φταίμε εμείς. Είμαστε η ομάδα με τις πιο πολλές φάσεις και πρέπει να το δούμε αυτό.

Ήταν ένα κλασικό ματς σε αυτό το γήπεδο με ομάδες που κλείνονται πολύ. Μας ενόχλησε η στάση του διαιτητή. Το είδαμε και σήμερα. Οι διαιτητές έχουν διαφορετική στάση όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και το πως μέτραγε τις καθυστερήσεις. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πρέπει να το δουν αυτό οι παρατηρητές γιατί η Ελλάδα έχει καλούς διαιτητές. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους βαθμούς της νίκης".

Στη συνέχεια για το γεγονός να μην αρχίσει βασικός ο (σκόρερ) Μάνος, που είναι ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος φορ, είπε: "Δεν συμφωνώ μαζί σας. Παίξαμε με επιθετικούς παίκτες. Μπορεί να μην είναι καθαροί φορ αλλά βγάζουν ευκαιρίες. Πολλές φορές παίζουμε και με 4 παίκτες στην επίθεση. Μπορεί ο Μάνος να μπήκε στο λεπτό που μπήκε και να ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός αλλά δεν αφήσαμε έτσι την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ