ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Κρίσιμες μέρες για Βαλμπουενά, κάποιοι παίκτες θα πουληθούν"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε μετά το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό για το αν ο Ματιέ Βαλμπουενά παίξει με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία του. Τι απάντησε για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.

Ένα από τα ερωτήματα που μένει να απαντηθούν ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (24/6, 21.30) με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, είναι το αν ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορέσει να δώσει το παρών. Ο Γάλλος είχε τραυματιστεί πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι στο οποίο έμεινε εκτός.

Όταν ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το αν ο 35χρονος προλάβει το κρίσιμο ματς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, απάντησε: " Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες. Ανταποκρίνεται καλά. Πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε δύο μέρες ακόμα για να το σιγουρέψουμε".

Από εκεί και πέρα, κλήθηκε να σχολιάσει για το πώς θα είναι η ομάδα τη νέα σεζόν, λέγοντας:

"Η αγορά θα είναι ανοιχτή και φοβόμαστε ότι αυτό θα μας στερήσει κάποιους παίκτες. Θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τους παίκτες μας και κάποιοι πιστεύουμε ότι θ πουληθούν. Αν ξεκινούσε τώρα η νέα σεζόν, κατά 90% η ομάδα θα ήταν ίδια και θα αναζητούσαμε έναν εξτρέμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Θα περάσουμε τη Γουλβς και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός"
Μετακίνηση 6
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0: Με αέρα πρωταθλητή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ