ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Θα περάσουμε τη Γουλβς και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει τη Γουλβς και γιατί όχι να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε για τα δέκα χρόνια του στον Ολυμπιακό:

"Αυτά τα χρόνια έχουν περάσει γρήγορα. Δύσκολα χρόνια, αλλά με μεγάλες χαρές, με μεγάλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας του στην Ευρώπη, τον αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ήταν όνειρο δικό μου. Είχα πει ότι θέλω τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη και αυτάρκη, να μην έχει ανάγκη. Παρόλο που τα τελευταία δέκα χρόνια η χώρα έχει δοκιμαστεί από πρωτοφανή οικονομική κρίση, τα πήγαμε όσο καλύτερα γίνεται, αν λάβετε υπόψιν τι αντιμετωπίσαμε. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε εδώ να κάνουμε αυτό που έχουμε πλέον μάθει, να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Αν είναι στόχος ο ευρωπαϊκός τίτλος:

"Θεωρώ ότι από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Αυτή η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά. Το είδαμε στο Καραϊσκάκη, μπορούσαμε να νικήσουμε. Οι παίκτες γνωρίζουν, το είδαν ότι μπορούσαν να το κάνουν, έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν. Από τη στιγμή που περνάμε τη Γουλβς, τρία ματς είναι. Είμαι αισιόδοξος και μαζί μου αισιόδοξοι είναι όλοι στην ομάδα".

Για τον Παναθηναϊκό:

"Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, πρέπει να βλέπεις με σοβαρότητα το παιχνίδι. Θυμάστε μετά το 2-0 με τη Γιουνάιτεντ, χάσαμε στο Καραϊσκάκη από τον Παναθηναϊκό. Πάντα αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα με σοβαρότητα. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν την ομάδα να νικά τον Παναθηναϊκό. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ, μου δίνει χαρά. Σήμερα ήμασταν σοβαροί".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς θεατές με τον ΠΑΟΚ:

"Θα το δούμε αν είναι χωρίς κόσμο, είναι άδικο. Βλέπουμε τι γίνεται σε εστιατόρια και μπαρ. Να μην επεκταθούμε για το πού βλέπουμε πλέον κόσμο. Είναι σωστό να δούμε κόσμο στα γήπεδα. Μέχρι αύριο πρέπει να έχει λυθεί το πρόβλημα. Να είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός και να πάμε τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μετακίνηση 6
Μαρτίνς: "Η χρονιά χαρακτηρίζεται από κυριαρχία"
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0: Με αέρα πρωταθλητή
Super League: Η βαθμολογία των playoffs
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ