ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Κάναμε ανεπίτρεπτο λάθος, ακολούθησε το λάθος του διαιτητή"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρττίνς, στάθηκε στο φάουλ που έγινε στον Κώστα Τσιμίκα κι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της Τότεναμ. Η ατάκα του για το εγκώμιο που εισέπραξε από τον συμπατριώτη του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετά την ήττα (4-2) από την Τότεναμ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε στην Cosmote TV:

"Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη, όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους. Στο Champions League δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη, γιατί τα πληρώνεις ακριβά. Κάναμε ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα. Όταν προηγείσαι με 0-2, πρέπει να υπερασπιστείς τη δουλειά που έχεις κάνει. Έγινε ένα λάθος από εμάς και δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, αλλά στη συνέχεια έγινε και ένα λάθος από τον διαιτητή γιατί έχει γίνει φάουλ στον Τσιμίκα. Αντί να διακοπεί το παιχνίδι, συνεχίστηκε. Και πάλι όμως θα έπρεπε να μην σταθούμε εκεί. Είχαμε καλή αντίδραση και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για δέκα λεπτά μετά το 2-2. Η Τότεναμ νίκησε στις λεπτομέρειες".

Για τα καλά λόγια του Ζοζέ Μουρίνιο:

"Αυτά όμως δεν χαρίζουν βαθμούς. Τον ευχαριστούμε για τα πολύ καλά του λόγια, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι τους βαθμούς και όχι τα πολύ καλά λόγια. Καμιά φορά είναι προτιμότερο να παίζεις άσχημα και να παίρνεις τους βαθμούς παρά να κάνεις ό,τι κάναμε εμείς σήμερα".

Για το αν ο Ολυμπιακός βγαίνει πιο δυνατός:

"Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα είμαστε το ίδιο δυνατοί στο ντέρμπι που ακολουθεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ