ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν έμεινα ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία, τονίζοντας πως οι παίκτες του δυσκολεύτηκαν από τους αντιπάλους του αλλά και από τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στο ΔΑΚ κόντρα στην Λαμία στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου των δύο ομάδων και ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπιασε τα συνήθη στάνταρντς απόδοσής του.

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι, ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, είχε αέρα, δεν καταφέραμε να πιάσουμε το επίπεδο που θέλαμε, μας δυσκόλεψε ο αντίπαλος και είχαμε πολλούς παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά.

Υπάρχει η ρεβάνς στην έδρα μας πιστεύω ότι εκεί θα τα καταφέρουμε, σε διπλά ματς μπορεί να συμβεί αυτό, να μην πιάσουμε καλή απόδοση", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος, για να απαντήσει στη συνέχεια σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την απόδοση των νεοαποκτηθέντων Μορ και Καφού:

"Δεν ήταν εύκολο για τον Μορ γιατί η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, δεν ήμασταν η ομάδα που συνηθίζουμε να είμαστε με κατοχή. Ο Καφού ήταν πολύ καλός, έδωσε αρκετά καλά δείγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία - Ολυμπιακός 0-0: Τα βρήκαν σκούρα οι "ερυθρόλευκοι"
Λαμία - Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Μορ, μπήκε αλλαγή στο 55'
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ