ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λαμία - Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Μορ, μπήκε αλλαγή στο 55'

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Εμρέ Μορ έκανε το ντεμπούτο του μπαίνοντας στο 55ο λεπτό του αγώνα με την Λαμία, στη θέση του Ραντζέλοβιτς (VIDEO).

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό καθώς στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ολοκληρώθηκε το deal με την Γουλβς έναντι 20.000.000 ευρώ, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν έμειναν αδρανείς καθώς απέκτησαν ως αντικαταστάτη του τον Εμρέ Μορ.

Ο 22χρονος Τούρκος εξτρέμ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Γαλατάσαραϊ από την Θέλτα, με την "Τσιμ Μπομ" να ανάβει ωστόσο το πράσινο φως για τη διακοπή του δανεισμού του και τους Πειραιώτες να τον αποκτούν εκείνοι ως δανεικό από τους Γαλιθιάνους μέχρι το τέλος της σεζόν έχοντας και οψιόν αγοράς.

Τα σχόλια που συνοδεύουν τον παίκτη είναι άκρως κολακευτικά λόγω της εξαιρετικής τεχνικής του κατάρτισης και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν περίμενε και πολύ μέχρι να του δώσει το βάπτισμα του πυρός, με τον Μορ να μπαίνει ως αλλαγή στο 55ο λεπτό του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία, αντικαθιστώντας τον Ραντζέλοβιτς.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μορ πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, "στέλνοντας" τον Λοβέρα στο δεξί, με τον Χασάν να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης των ερυθρολεύκων. Στο 70ο λεπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους εξτρέμ του να αλλάξουν θέσεις, με τον Λοβέρα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο και τον Μορ να μετατοπίζεται δεξιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μορ: "Υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες του deal για Εμρέ Μορ
Ο Εμρέ Μορ έχει 2.2 εκατομμύρια followers στο Instagram
Εμρέ Μορ: Επάγγελμα ντριμπλομανής
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε και ο Μορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ