ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης για Τοροσίδη: "Ανοίγει ένα λαμπρό κεφάλαιο δίπλα στην ομάδα μας"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του λογαριασμού του στο facebook ευχαρίστησε τον Βασίλη Τοροσίδη για την τεράστια προσφορά του στους "ερυθρόλευκους" και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει για τον 35χρονο δίπλα στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλησε και αυτός να απονείμει τα εύσημα του στον Βασίλη Τοροσίδη για τη σπουδαία καριέρα με τη ερυθρόλευκη φανέλα καθώς ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το Σάββατο το βράδυ με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του double.

Βέβαια ο "Τόρο" αναμένεται να λάβει νέο ρόλο στην ομάδα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Σάββας Θεοδωρίδης όπως διαβάσατε από το Sport24.gr κάτι που έκανε γνωστό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανάρτηση του στο Facebook.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Ένας αρχηγός, μέσα και έξω από το γήπεδο, ολοκλήρωσε χθες την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον καλύτερο τρόπο, κατακτώντας το double με τον Ολυμπιακό μας και κάνοντας μία πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει στην οικογένεια του Θρύλου και ανοίγει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο γι’ αυτόν δίπλα στην ομάδα μας. Αρχηγέ και φίλε σε ευχαριστούμε για όλα! Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός"!

Μαρινάκης για Τοροσίδη: "Ανοίγει ένα λαμπρό κεφάλαιο δίπλα στην ομάδα μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ