ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Αποχωρεί από τη δράση ο Τοροσίδης

Ολυμπιακός: Αποχωρεί από τη δράση ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του το βράδυ του Σαββάτου (12/9). Ο 35χρονος αποχωρεί από τη δράση και αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό.

Η σπουδαία καριέρα του Βασίλη Τοροσίδη έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου (12/9). Ο 35χρονος, που αγωνίστηκε ως αρχηγός του Ολυμπιακού στο νικηφόρο (1-0) τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, σταματά από τη δράση και από εδώ και πέρα θα λάβει πόστο στους "ερυθρόλευκους".

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αμέσως μετά το τέλος του τελικού στον Βόλο, ήταν αυτός που έκανε επισήμως γνωστό ότι ο "Τόρο" αποχωρεί από τη δράση, αφιερώνοντάς του την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Τοροσίδης (γεννημένος στις 10/06/1985) αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το δεύτερο μισό της σεζόν 2006-2007 (πήρε μεταγραφή από την Ξάνθη) μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 (πήρε μεταγραφή στη Ρόμα). Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 και έπειτα από μια διετία πήρε την απόφαση να βάλει στοπ στην καριέρα του.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε σε Ρόμα και Μπολόνια. Με την Εθνική Ελλάδας έκανε 101 συμμετοχές και σημείωσε δέκα γκολ. Από τις 20 Αυγούστου είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ότι ο Τοροσίδης έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που επισημοποιήθηκε μετά την κούπα στο Πανθεσσαλικό.

Ο Τοροσίδης πανηγύρισε επτά πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και ένα σούπερ καπ με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ