ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE CHAT Διαμαντόπουλος: Οι 10+1 καλύτερες ατάκες της κουβέντας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος συζήτησε ζωντανά με τους αναγνώστες του Sport24.gr για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αυτές είναι οι 10+1 κορυφαίες απαντήσεις της κουβέντας, που είχε Τουρέ, Τίμα, Λουτσέσκου και... πανσέτες.

Από τις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (28/9) και για περίπου μιάμιση ώρα, ο Παντελής Διαμαντόπουλος συζήτησε ζωντανά με τους αναγνώστες του Sport24.gr, μέσα από την interactive φόρμα της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα.

Αυτές είναι οι 10+1 κορυφαίες απαντήσεις της κουβέντας, που περιστράφηκε γύρω από τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενώ το μενού είχε και... Formula 1!

Για Τουρέ και Γκιλιέρμε:

"Δεν ξεχώριζε ο Τουρέ, είναι ανέτοιμος και πολύ αργός. Θέλει δουλειά. Ο Γκιλιέρμε είναι πολύ πιο έτοιμος και σίγουρα θα πρέπει να πάρει χρόνο στο πρωτάθλημα. Όμως οι ομάδες δεν αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπομονή θέλει, ο Ολυμπιακός είναι ολοκαίνουργιο σύνολο".

Για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Σισέ:

"Δεν αδικήθηκε. Στην προετοιμασία αμόλαγε αετό. Και δεν είναι κριτήριο το χθεσινό παιχνίδι, όπου ομολογουμένως ήταν πολύ πιο σοβαρός".

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου:

"Προσωπικά κουράστηκα, λέει συνέχεια τα ίδια...".

Για την γκρίνια του κόσμου στην επιμονή του Μαρτίνς με τον Μπουχαλάκη:

"Λες να είναι ξάδερφος του Μαρτίνς; Να σας πω κάτι χύμα ρε μάγκες; Αφήστε το ήσυχο το παιδί. Αμάν πια. Βρήκατε δουλειά . Μια ο Μάρντι Κόλινς, μια ο ένας, μια ο άλλος, τώρα ο Μπουχαλάκης. Και όσα έχουν γίνει ως τώρα, με τον Μπουχαλάκη έγιναν. Αν βγει για κάποιο λόγο από την ενδεκάδα, θα το κάνει ο προπονητής. Ούτε εσείς, ούτε εγώ".

Για το πώς θα άλλαζαν οι συσχετισμοί με τον Πρίγιοβιτς στον Ολυμπιακό:

"Αν γινόταν αυτό; Ντάμπλ και 25 γκολ το λιγότερο...".

Για το αν ήταν καλύτερο 10άρι από τον Φορτούνη στα νιάτα του:

"Εγώ το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος...".

Για το πλάνο του Μπλατ:

"Για την ώρα κάνει εξαντλητικές προπονήσεις, ο χρόνος των οποίων πολύ σωστά θα μειωθεί όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες. Αριθμητικά δεν έχει πολλούς παίκτες, το πλάνο του είναι να παίξει φουλ επίθεση και το στοίχημά του, να μάθει τους Έλληνες να το υπηρετήσουν. Δε κάνω την παραμικρή πρόβλεψη. Και με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι δηλώσεις των παικτών. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα ίδια λένε...".

Για το αν "ψήνεται" μεταγραφή στον μπασκετικό Ολυμπιακό:

"Αυτή τη στιγμή δεν ψήνεται ούτε πανσέτα...".

Για το αν χρειάζεται προσθήκη στις θέσεις "1-2":

"Οχτώ άτομα μπορούν να παίξουν στην περιφέρεια. Αλλού ψάξου Δημήτρη...".

Για το αν έπρεπε να αποκτηθεί 4-5άρι αντί του Τίμα:

"Πολύ το λένε αυτό. Όμως και εσένα δε σε ρωτήσανε για να σε βαφτίσουν Αφροξυλάνθη και όταν σου έκαναν μικρή καμάκι ντρεπόσουν να πεις το όνομά σου σίγουρα. Ξέρω και μια Αγράμπελη. Έτσι και ο Μπλάτ αποφάσισε ότι χρειάζεται τον Τίμα, που στην τελική είναι και καλός παίκτης. Θα δούμε...".

Για τις πιθανότητες του Φέτελ να πάρει πρωτάθλημα στην F1:

"Δύσκολα, μας έχουν διαλύσει οι μηχανικοί στην τακτική... Ο λαός της Φεράρι θα ζητήσει εξηγήσεις στο τέλος".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ