ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Λουκέρνη

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" έστειλαν στην UEFA τη λίστα με τα 27 ονόματα των παικτών που υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις με την Λουκέρνη. Μόνο ο Τζολάκης έμεινε εκτός λίστας.

Δεν είχε καμία έκπληξη η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια με την Λουκέρνη στις 9 και 16 Αυγούστου.

Όλοι όσοι ήταν στην αποστολή για το φιλικό με την Λεγανές, δηλώθηκαν για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ελβετούς. Μόνο ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνος Τζολάκης έμεινε εκτός, ενώ κατά πώς φαίνεται και ο Δημήτρης Νικολάου δεν θα βοηθήσει, καθώς δεν αποκλείεται ακόμα και το Σάββατο (4/8) να πάρει το αεροπλάνο για το Ούντινε.

Κατά συνέπεια ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει για τα ματς με την Λουκέρνη τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Ευαγγέλου, Φετφατζίδη, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Κούτρη, Λάζαρο, Μάνο, Μασούρα, Μιράντα, Πάρντο, Ποντένσε, Τσιμίκα, Βρουσάι, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μεριά, Τοροσίδη, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί.

Ο Ολυμπιακός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, έχουν το δικαίωμα για δύο αλλαγές έως και την παραμονή του ματς.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ