ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννιώτης: "Μάθημα για τη συνέχεια"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης υποστήριξε πως το ματς απέναντι στην Μπέτις ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό και η εξέλιξη του θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους Πειραιώτες ενόψει της συνέχειας. (video)

Ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" κράτησε όρθια την ομάδα του σε δύο περιπτώσεις και τόνισε πως κόντρα στη Μίλαν οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV:

Για το 0-0 με την Μπέτις στο Καραϊσκάκη: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπέτις είναι μία ποιοτική ομάδα που έχει κατοχή στο παιχνίδι της. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε, το ίδιο και ο αντίπαλος. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να μας γίνει μάθημα το σημερινό παιχνίδι για την δύσκολη συνέχεια".

Για την απόδοσή του: " Κατά κύριο λόγο κάναμε άμυνα σήμερα. Ήμασταν διαβασμένοι στο παιχνίδι τους, τους περιμέναμε για να φύγουμε στις αντεπιθέσεις. Έχουμε καλή χημεία με την άμυνα. Να συνεχίσουμε την δουλειά για να τελειοποιήσουμε κάποια πράγματα".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν, στις 4 Οκτωβρίου: "Είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Θα ακολουθήσουμε διαφορετικό πλάνο, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ