ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επαφή του Ολυμπιακού με Σούμπασιτς"

Croatia goalkeeper Danijel Subasic reacts after Croatia's Ivan Perisic scored his side's first goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Croatia goalkeeper Danijel Subasic reacts after Croatia's Ivan Perisic scored his side's first goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Το Footmercato.net φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, όπως έχει αποκαλυψει το Sport24.gr.

To βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (8/6) το Sport24.gr αποκάλυψε την περίπτωση του Ντάνιελ Σούμπασιτς για τον Ολυμπιακό. Του Κροάτη τερματοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό έπειτα από 8,5 χρόνια και προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους".

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση για να αποκτήσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τον 35χρονο γκολκίπερ, ο οποίος το 2018 έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η περίπτωσή του (έχει ύψος 1.91) δεν έχει προκύψει πρόσφατα. Είναι μια υπόθεση που δουλεύεται εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως περισσότερο από ένα μήνα.

Με 44 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας, ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ στην ομάδα του Μόντε Κάρλο. Ήταν Ιανουάριος 2012 όταν άφησε τη Χάιντουκ για να υπογράψει στους Μονεγάσκους. Μαζί τους έκανε 292 συμμετοχές και έμελλε να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους κίπερ της ιστορίας τους.

Το "footmercato.net" επανήλθε με ρεπορτάζ για τον Σούμπασιτς και τον Ολυμπιακό. Αφού ανεφερε ότι φέτος έπαιξε μόλις δυο φορές με τη Μονακό, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους, πως διαπραγματεύονται ήδη με τον εκπρόσωπό του και πως ίσως τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν και συγκεκριμένη πρόταση. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως και η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ