ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμα τίποτα για Μάριν και Ταχτσίδη!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση για τον Μάρκο Μάριν και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ και ενός τερματοφύλακα ( ίσως και ενός παίκτη - έκπληξη αν όλα πάνε καλά στην Αγγλία κόντρα στην Μπέρνλι), αλλά έχει ακόμη θέματα που καλείται να λύσει.

Μπήκαμε στην 28 Αυγούστου και ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη με τον Μάρκο Μάριν και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη που έχουν τα πιο βαριά συμβόλαια. Καμία σοβαρή πρόταση δεν έχει "σκάσει" για κάποιον από τους δύο.

Για την ακρίβεια, αν έχει παρατηρηθεί μία κινητικότητα είναι κυρίως γύρω από τον Γερμανό, αλλά όσοι έχουν ενδιαφερθεί (πρώτος-πρώτος ο Ερυθρός Αστέρας) θέλουν να τον πάρουν ελεύθερο.

Ο δε Ταχτσίδης ακόμη αναμένει στο ακουστικό του. Έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά ακόμη δεν έχει προκύψει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση ξανά στο παρελθόν και στο τέλος κάτι συνέβαινε και οι "κομμένοι" αποχωρούσαν είτε ως ελεύθεροι, είτε ως δανεικοί. Οπότε, έως και την Παρασκευή (31/8) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα απεμπλακεί ο Ολυμπιακός από τον Μάριν και τον Ταχτσίδη.

Φυσικά έχει κι άλλους στη λίστα (Αντρέ Μαρτίνς, Γιαννιώτας, Καραμάνος), αλλά αυτοί που "καίνε" είναι ο Γερμανός άσος και ο διεθνής Έλληνας χαφ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ