ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα η πρόκριση, μετά οι μεταγραφές

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός εξετάζει περιπτώσεις εξτρέμ για την ενίσχυση του ρόστερ του, οι Άγγλοι επιμένουν για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, αλλά αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από τη ρεβάνς του "Turf Moor".

Ξεκίνησε την Δευτέρα (27/8) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπέρνλι στην Αγγλία. Μια αναμέτρηση που είναι ουσιαστικά "τελικός" για τους "ερυθρόλευκους", καθώς παίζεται η ευρωπαϊκή του παρουσία.

Αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή για όλο τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός, δεν είναι τίποτε άλλο από την πρόκριση. Αυτό "καίει" άπαντες στο λιμάνι.

Το ότι οι Πειραιώτες έχουν ακόμη (πιθανότατα) δύο προσθήκες να κάνουν είναι κάτι που έχει συμφωνηθεί ουσιαστικά ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός τερματοφύλακα που θα αποτελέσει το "μπακ απ" του Γιαννιώτη αποτελούν ουσιαστικά τις τελευταίες δύο "πινελιές" που σκοπεύει να προσθέσει ο Ολυμπιακός στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Για εξτρέμ το όνομα που φιγουράρει είναι αυτό του Λάζαρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ, για τον οποίο στην Αγγλία επιμένουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν μεγάλη προσπάθεια, έχοντας ως βασικούς "αντιπάλους" στη διεκδίκησή του την Βόλφσμπουργκ και την Φενέρμπαχτσε.

Για τη θέση του τερματοφύλακα είχε "παίξει" ο 34χρονος Ιβάν Κουέγιαρ, αλλά το θέμα είναι ότι τώρα αγωνίζεται βασικός στην Λεγκανές. Ο δε Κότνικ του Πανιωνίου που επίσης είχε ακουστεί, βρίσκεται στα… μαχαίρια με τους Νεοσμυρνιώτες με την προσφυγή που έχει καταθέσει και φημολογείται ότι έχει πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Τιτόν της Λα Κορούνια ψάχνεται να φύγει και είναι μία περίπτωση που έχει προταθεί.

Προφανώς και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ και τερματοφυλάκων που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι".

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όπως αναφέρουμε όμως και στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ρεβάνς της Αγγλίας (30/8, 21.45). Αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, τότε θα έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν και περισσότερα χρήματα στο τραπέζι για να φέρουν τον εξτρέμ που ψάχνουν για να πλαισιώσει τους Ποντένσε, Λάζαρο και Βρουσάι.

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι αν πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να μην περιοριστεί μόνο σε εξτρέμ, αλλά να πάει και σε παίκτη – έκπληξη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές. Το πιθανότερο είναι να πάει με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει και στο 3-1 του Καραϊσκάκη.

Δηλαδή με Γιαννιώτη, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Λάζαρο, Ποντένσε και Γκερέρο. Ίσως ο Μεριά να "απειλεί" τον Μιράντα, αλλά ο Πορτογάλος στόπερ είναι αυτός που έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άλλος ήταν ο MVP
Άρχισαν τα όργανα
Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ