ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

A Bola: Εξετάζει Σεμέδο η Σπόρτινγκ

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, A Bola, η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού κρατά ανοικτή την πόρτα επιστροφής στα λιοντάρια.

Η Σπόρτινγκ δεν έχει ξεχάσει τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος άλλωστε αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της Λισαβόνας και φόρεσε τη φανέλα της σε επαγγελματικό επίπεδο από το 2014 έως το 2017 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Ρέους και Σετούμπαλ.

Τα λιοντάρια εξετάζουν σύμφωνα με "χτύπημα" της πορτογαλικής εφημερίδας, A Bola, στο φύλλο της Τετάρτης (14/3) την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι και ο ίδιος ο Ρούμπεν Σεμέδο κρατά ανοικτή την πόρτα της επιστροφής στο Ζοζέ Αλβαλάδε.

A Bola: Εξετάζει Σεμέδο η Σπόρτινγκ

"Στην εξίσωση ο Ρούμπεν Σεμέδο. Η Σπόρτινγκ εξετάζει εναλλακτικές μπροστά στις αναπόφευκτες αλλαγές στην άμυνα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Έχει πετύχει ένα γκολ (στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) σε 21 συμμετοχές στη Super League 1, έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και έχει πετύχει 4 γκολ σε 12 συμμετοχές σε προκριματικά και ομίλους του Champions League την τρέχουσα σεζόν. Μετρά δυο συμμετοχές στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ