ΟΦΗ

Βέρα: "Και δέκα γκολ να δεχτούμε, επιθετικά θα παίζουμε"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάιμε Βέρα δήλωσε μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό ότι και δέκα γκολ να δεχτεί ο ΟΦΗ, δεν αλλάζει σκεπτικό και τρόπο παιχνιδιού. "Με έφεραν από τη Χιλή για να παίζουμε επιθετικά" ανέφερε.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 5-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός των Κρητικών, Χάιμε Βέρα, ρωτήθηκε αν η ομάδα του θα έπρεπε να μην παίξει τόσο ανοιχτά για να αποφευχθεί η βαριά ήττα και απάντησε ότι με το ίδιο σκεπτικό θα την κατεβάσει και στη συνέχεια.

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: "Εμείς έτσι παίζουμε. Και οι παίκτες πρέπει να το καταλαβαίνουν. Δεν μου αρέσει να παίζουμε κλειστά. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έτσι θα παίζουμε. Να παίζουμε ανοιχτά και όπως παίζαμε την Λαμία. Θα δούμε εάν στο τέλος θα κάνουμε λάθος".

Στην αρχική του τοποθέτηση είχε πει: " Θέλω να πω πρώτα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχει καλή ομάδα και γρήγορους παίκτες. Κρίμα για εμάς που δεχθήκαμε πέντε γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Στο γήπεδό μας πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1: Άνετοι και ωραίοι οι "ερυθρόλευκοι"
Super League: H βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ