ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ: Ο Μπράουν έθεσε ως στόχο την παραμονή στη Super League

ΟΦΗ: Ο Μπράουν έθεσε ως στόχο την παραμονή στη Super League

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από χθες (22/12) ο Κρίστοφερ Μπράουν. Μάλιστα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας, θέτοντας ως στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. (VIDEO)

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από χθες (22/12) ο Κρίστοφερ Μπράουν, ένας αμυντικός 27 ετών, γεννημένος στο Αμβούργο. Μάλιστα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας, θέτοντας ως στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

"Ο στόχος που έχω θέσει με την ομάδα είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και για μένα προσωπικά, αφού πρώτα κερδίσω μια θέση στην ομάδα θέλω να παίξω και να δώσω τα πάντα, ανταποδίδοντας όσα έχω πάρει. Το να πω ότι θα μείνω για πάντα είναι κάτι που δεν το ξέρεις στο ποδόσφαιρο.

Το να έρθω στον ΟΦΗ αποτελεί μια πρόκληση για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ και αν είναι να μείνω για πολλά χρόνια τότε αυτό θα γίνει", ανέφερε αρχικά ο Μπράουν .

Παράλληλα, έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: "Είμαι ο Κρίστοφερ Μπράουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για εσάς και ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ