ΟΦΗ

ΟΦΗ: Μένουν οι ελεύθεροι και δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν

ΟΦΗ: Μένουν οι ελεύθεροι και δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, όπως και με τους δανεικούς, και θα παραμείνουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν θα έχει απώλειες ποδοσφαιριστών ο ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και έτσι δεν θα αποχωρήσουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα playoffs.

Οι παίκτες που τα συμβόλαιά τους έληγαν στις 30 Ιουνίου ήταν οι Δερμιτζάκης, Νάστος, Μπολάκης, Βίκτορ και Μπράουν. Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για τους Μάνο, Σεμέδο, Μεγιάδο, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί. Ο ΟΦΗ κατάφερε να συμφωνήσει με τις ομάδες τους και έτσι θα παραμείνουν έως και τη λήξη της σεζόν.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΣΕΜΕΔΟ

Στην προπόνηση της Δευτέρας (29/6) ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (1/7) κόντρα στον Ολυμπιακό ο Λισάντρο Σεμέντο συνέχισε τη θεραπεία του. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι υπέστη την Κυριακή (28/6) θλάση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης προπονήθηκε κανονικά. Θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ ο Φελίπε Σόουζα έκανε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ