ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε δανεικό τον Μάνο από τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου με τη μορφή δανεισμού ως το επόμενο καλοκαίρι. Στο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μάνος επιστρέφει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί συμφώνησαν με τους "ερυθρόλευκους" για τον δανεισμό του 25χρονου επιθετικού ως το επόμενο καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.

Θα γίνει συζήτηση το επόμενο καλοκαίρι με την προοπτική να παραμείνει ο παίκτης στον ΟΦΗ για περισσότερα χρόνια. Ο Έλληνας στράικερ αναμένεται στην Κρήτη αρχές της εβδομάδας, όταν και θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Πριν πάρει τον Μάνο ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2018, ο Μακεδόνας επιθετικός είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τον ΟΦΗ στη Football League, έχοντας σημειώσει 27 γκολ. Με τον Ολυμπιακό έκανε εννέα συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ στο δεύτερο μισό είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα (15 συμμετοχές, 3 γκολ).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ