ΟΦΗ

"Άδικο το αποτέλεσμα"

"Άδικο το αποτέλεσμα"
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Σα Πίντο, τόνισε ότι δεν κατάλαβε πως πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις το σκορ, ενώ θεωρεί ότι η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο.

Το δεύτερο γκολ ήταν η στιγμή που έκρινε το παιχνίδι σύμφωνα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, την οποία η ομάδα του δεν άξιζε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πορτογάλου:

Αρχικά, τόνισε: "Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω, δεν μπορώ να καταλάβω τη συνέβη. Δε φάνηκε ότι μπορούσαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Η διαφορά του πρώτου μέρους, με το δεύτερο ήταν πολύ μεγάλη και δεν κατάλαβα τι έφταιξε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει από την αρχή δυνατά, ήμασταν πολύ ήρεμοι, σταθήκαμε καλά και πέρα από το γκολ δεν έκανε τίποτα άλλο.

Στα πρώτα δέκα- δεκαπέντε λεπτά του δευτέρου, θα έπρεπε να είμαστε όπως στο πρώτο και ξέραμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με τις σέντρες του Λίνο και από τη δεξιά με του Σκόνδρα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί. Περιμέναμε από την αρχή να μπούμε για να κερδίσουμε, καθώς πάντα κυνηγάμε το "τρίποντο", ωστόσο δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα. Στη συνέχεια ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ. Εμείς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το δείξαμε στο πρώτο μέρος, έτσι θα συνεχίσουμε γιατί θεωρούμε ότι αυτό το σκορ ήταν τυχαίο γεγονός".

Για να συνεχίσει: "Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από το γκολ δεν έκανε τίποτα άλλο, αντίθετα εμείς είχαμε πολλές στιγμές. Μετά το δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα, έχει και τους καλούς παίκτες γι' αυτό και ήρθε έτσι το αποτέλεσμα. Είναι άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Μετά το τρίτο γκολ, έπαιξε ο ΠΑΟΚ, έχοντας παίκτες με ποιότητα, βρήκε καλύτερα τα πατήματα του".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ