ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκατούζο έστειλε μήνυμα για την... ζωντανή Μίλαν και τον πρωταθλητή Ιγκουαΐν

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Serie A soccer match between AC Milan and Chievo Verona at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν πανηγύρισε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο για την ομάδα όσο και για τον "μπόμπερ" Ιγκουαΐν.

Μετά από τις επιτυχίες με Σασουόλο και Ολυμπιακό, το καλό για την Μίλαν (σε όλες τις διοργανώσεις) τρίτωσε με το άνετο 3-1 επί της Κιέβο ( δύο γκολ ο Ιγκουαΐν από ισάριθμες ασίστ του Σούσο, το άλλο γκολ ο Μποναβεντούρα) ο και τα 10 γκολ που έχουν σημειώσει οι "ροσονέρι" την τελευταία εβδομάδα έκαναν τον Τζενάρο Γκατούζο υπερήφανο.

"Δεν μας έλειψαν ποτέ τα καλά παιχνίδια, οι τρεις πόντοι μας έλειπαν: αυτή είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε πάντα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και για αυτό παίρνουμε ρίσκα, είμαστε όμως ζωντανοί και από σήμερα είμαστε και χαρούμενοι.

Δεν ήμασταν ποτέ σε κρίση αλλά δεν ήμασταν και ποτέ σε θέση να ελέγχουμε τα παιχνίδια", τόνισε ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, για να εξάρει στη συνέχεια την προσφορά του Ιγκουαΐν στην ομάδα του.

"Ο Ιγκουαΐν είναι ένας πρωταθλητής, ένας δεινός εκτελεστής, που θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου. Είναι απαιτητικός αλλά θέλει να βοηθάει την ομάδα.

Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Τσαλχάνογλου, που δεν λάμπει ακόμα, αλλά όπως ο Σούσο και ο Τούρκος μπορεί να βάλει πολλά γκολ.

Περιμένουμε το παιχνίδι της 21ης Οκτωβρίου με την Ίντερ, είναι σημαντικό και θα το δώσουμε μπροστά σε 80.000 οπαδούς στο San Siro. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι το περιμένουν".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ