ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σασουόλο - Μίλαν 1-4: Ξέσπασμα για Μίλαν με πρώτη εκτός έδρας νίκη

AC Milan's Giacomo Bonaventura, right, celebrates with his teammate Suso after scoring his side's 2nd goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Giacomo Bonaventura, right, celebrates with his teammate Suso after scoring his side's 2nd goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τον Ολυμπιακό για το Europa League, η Μίλαν έδειξε χαρακτήρα και πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Serie A επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Σασουόλο.

Έδειξε κλάση και μέταλλο... Η Μίλαν παρατάχτηκε στο "Mapei Stadium" χωρίς κλασικό φορ στην 11άδα της (εκτός αποστολής ο Ιγκουαΐν, στον πάγκο οι Κουτρόνε και Μπορίνι που δεν ήταν 100% έτοιμοι) και προερχόμενη από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όμως απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Σασουόλο, "ξεμπούκωσε"!

Επικράτησε με το καθαρό και δίκαιο 4-1, πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Serie A και έκανε την πιο μεστή εμφάνισή της εδώ και μήνες, γεγονός που της δίνει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας αρχής γενομένης από την κόντρα με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν μέσα σε μία αγωνιστική ώρα όπου οι "ροσονέρι" σκόραραν τρία πανέμορφα γκολ: στο 39' ο Κεσιέ έκανε το 1-0 με φοβερή κούρσα και άψογο τελείωμα, στο 50' ο Σούσο ξετίναξε τα δίχτυα με "κανονιά" εκτός περιοχής για το 2-0 και στο 59' ο Καστιγέχο έκανε το 3-0 με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ.

Η Σασουόλο βρήκε μόνο το γκολ της τιμής στο 68' με τον Τζούρισιτς και τίποτα παραπάνω, με τους παίκτες του Γκατούζο να πετυχαίνουν και τέταρτο γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα με σουτ εκτός περιοχής του Σούσο.

Σασουόλο: Κονσίλι, Λιρόλα, Μάρλον, Φεράρι, Ροτζέριο, Μπουράμπια (58' Τζούρισιτς), Λοκατέλι, Σένσι, Μπεράρντι (75' Μπουμπακάρ), Μπόατενγκ, Ντι Φραντσέσκο (57' Μπογκά)

Μίλαν: Τζ.Ντοναρούμα, Αμπάτε (90' Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπίγλια, Μποναβεντούρα, Σούσο, Καστιγέχο (72' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77' Λασάλτ)

Δείτε αναλυτικά το Live του Μίλαν-Σασουόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ