ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Στα άκρα η κόντρα του Γκατούζο με τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης

AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gestures during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, άσκησε δριμύτατη κριτική στον Τζενάρο Γκατούζο για τη διαχείριση του ματς με τη Λάτσιο, για να λάβει "πληρωμένη" απάντηση από τον τεχνικό της Μίλαν.

Το γκολ του Χοακίν Κορέα στο τέταρτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του δευτέρου ημιχρόνου χάρισε στη Λάτσιο το βαθμό (1-1) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Οι "ροσονέρι" τελείωσαν το ματς με τους έντεκα που ξεκίνησαν σε αυτό κι αυτό έφερε έντονη κριτική προς τον Τζενάρο Γκατούζο, από τον αντιπρόεδρο της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι.

"Εάν ήμουν στη θέση του Γκατούζο, θα είχα κάνει κάποιες αλλαγές. Οι παίκτες ήταν κουρασμένοι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκανε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το πείσμα του;", υποστήριξε χαρακτηριστικά για να λάβει την "πληρωμένη" απάντηση του τεχνικού της Μίλαν.

"Με τρελαίνει που ο Σαλβίνι έχει χρόνο να μιλά για τη Μίλαν με τόσα προβλήματα που έχει αυτή η χώρα. Δεν μιλώ για πολιτική γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εάν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά για ποδόσφαιρο, βαδίζουμε σε λάθος δρόμο", τόνισε ο "Ρίνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ