ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ράγκνικ έτοιμος να κάνει ολικό restart στους ροσονέρι

Μίλαν: Ο Ράγκνικ έτοιμος να κάνει ολικό restart στους ροσονέρι
JAN WOITAS/DPA VIA AP

Δημοσιογράφος της "Bild" αποκάλυψε πως ο Ραλφ Ράγκνικ έχει συμφωνήσει να αναλάβει την Μίλαν και πως έχει στο μυαλό του να αναλάβει το γενικό κουμάντο για να φέρει ριζικές αλλαγές στους ροσονέρι.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως είχε αρχίσει επαφές με την Μίλαν, οι οποίες όμως διακόπηκαν όταν ξέσπασε ο κορονοϊός και άφησαν τα πάντα στη μέση.

Σύμφωνα με την Bild, τα πράγματα δεν έμειναν στάσιμα αφού οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει πως θα πορευτούν μαζί από τη νέα σεζόν και ο Γερμανός προετοιμάζεται για να έχει τον απόλυτο έλεγχο των ροσονέρι σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο, από το καλοκαίρι του 2020 και έπειτα.

"Ο Ράγκνικ γνωρίζει χρόνια τον Ιβάν Γκαζίδης, οπότε είχαν μία ειλικρινή κουβέντα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω, ο Ράγκνικ έχει ήδη έρθει σε επαφή με αρκετά άτομα μέσα στην ομάδα για να συζητήσει τις ιδέες του.

Μπορώ να φανταστώ πως μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα επιτευχθεί συμφωνία", έγραψε ο συντάκτης της εφημερίδας, Φρανκ Φαλκ, και πρόσθεσε:

Μίλαν: Ο Ράγκνικ έτοιμος να κάνει ολικό restart στους ροσονέρι
AP PHOTO/JENS MEYER

"Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο Ράγκνικ θέλει να έχει τεράστια επιρροή εντός του συλλόγου. Αυτό εξηγεί την πρόσφατη αντίδραση του Πάολο Μαλντίνι, καθώς βλέπει τη δύναμή του να περιορίζεται με την άφιξη του.

Ο Ράγκνικ δεν θέλει απλά να επιβλέπει την προπόνηση ή να επιλέγει 11άδες αλλά να παίρνει αποφάσεις για τις μεταγραφές και να έχει την επίβλεψη του τμήματος σκάουτινγκ.

Έχει επίσης άποψη για το ιατρικό κομμάτι. Θέλει συνεργάτες που να είναι έμπιστα άτομα σε αυτόν και να μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία ποδοσφαίρου με τον ίδιο".

Σημειώνεται πως ο 61χρονος Γερμανός, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή επικεφαλής στο τμήμα διεθνών σχέσεων της Ρεντ Μπουλ, φέρεται να κάνει μαθήματα ιταλικών τρεις φορές την εβδομάδα, με δάσκαλο στην Λειψία, έχοντας πάρει πολύ ζεστά την προοπτική να καθοδηγήσει την Μίλαν στη νέα εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ