ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Νοκ-άουτ ως και έναν μήνα ο Ντοναρούμα, φόβοι για Πακετά

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma walks off the pitch during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma walks off the pitch during the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 2, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μετά την απώλεια δύο βαθμων στην αναμέτρηση με την Ουντινεζε η Μίλαν δέχτηκε νέο πλήγμα, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να τίθεται νοκ-άουτ από τα κρίσιμα ραντεβού με Γιουβέντους και Λάτσιο.

Ενός κακού μύρια έπονται. Η Μίλαν υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με την Ουντινέζε (1-1) για την εμβόλιμη 30η αγωνιστική που την βάζει σε μπελάδες για την έξοδο στο Champions League (μετράει 2 ήττες και 1 ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος), όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα της Τρίτης.

Ακόμα μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Τζενάρο Γκατουζο ήρθε με τον τραυματισμο του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τον Ιταλό πορτιέρε να αποχωρεί αναγκαστικά στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω χτυπήματος και τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τραύμα στον δεξιό μηρό που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 20 έως 30 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τόσο το σαββατιάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Γιουβέντους στο Τορίνο όσο και το ματς με την Λάτσιο στο "Σαν Σίρο" στις 13 Απριλίου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας με τους "λατσιάλι" στις 24 Απριλίου.

Την ίδια ώρα, άσχημα είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικα με τον τραυματισμό του Πακετά, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να αναμένονται εντός της ημέρας αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ να εκφραζουν εκτίμηση πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Απειλείται το Champions League για τους "ροσονέρι"
Γκατούζο σε δημοσιογράφο: "Βλέπεις τα ματς με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι"!
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ