SERIE A

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Απειλείται το Champions League για τους "ροσονέρι"

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1: Απειλείται το Champions League για τους "ροσονέρι"

Για τρίτο συνεχόμενο ματς η Μίλαν δεν κατάφερε να νικήσει και μετά το 1-1 με την Ουντινέζε ρισκάρει την τέταρτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Ήττα από την Ίντερ, ήττα από την Σαμπντόρια, ισοπαλία το βράδυ της Τρίτης (2/4) 1-1 με την Ουντινέζε και έτσι η Μίλαν έδωσε... αέρα στους έτερους διεκδικητές της 4ης θέσης που οδηγεί απευθείας στο Champions League να συνεχίσουν να διεκδικούν το εισιτήριο. Πλέον, η Μίλαν έχει 52 βαθμούς και την ακολουθούν Λάτσιο, Αταλάντα και Ρόμα με 48, 48 και 45 βαθμούς αντίστοιχα.

Στα της αναμέτρησης, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν άρχισε καλά στο ματς κόντρα στους "ασπρόμαυρους", καθώς μόλις στο 12' ο Ιταλός κόουτς αναγκάστηκε ν' αλλάξει τον Ντοναρούμα που τραυματίστηκε και πέρασε στο παιχνίδι τον Ρέινα. Ωστόσο, ο γκολτζής Πιάτεκ χτύπησε στο 44' για το 1-0.

Παρά το ιδανικό φινάλε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, η Ουντινέζε δεν το έβαλε κάτω και στο 65' ισοφάρισε με τον Λαζάνια σε 1-1. Από εκεί και έπειτα οι "ροσονέρι" δεν βρήκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη άμυνα, ενώ κινδύνεψαν κιόλας αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα (12' Ρέινα), Αμπατε (68' Καλάμπρια), Μουσάτσιο, Ρομανιόλι, Λαξάλτ, Μπακαγιόκο, Μπίλια, Τσαλχάνογλου, Πακετά (41' Καστιγιέχο), Πιάτεκ, Κουτρόνε.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ντε Μάιο, Οπόκου, Σαμίρ (46' Βίλμοτ), Τερ Άβεστ (55' Οκάκα), Φοφάνα, Μπεχράμι (76' Μαντραγκόρα), Ντε Πάουλ, Ζέχελαρ, Λαζάνια, Πουσέτο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 30ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 2 Απριλίου

Μίλαν - Ουντινέζε 1-1

Κάλιαρι Γιουβέντους (22:00)

Τετάρτη 3 Απριλίου

Έμπολι - Νάπολι (20:00)

Ρόμα - Φιορεντίνα (22:00)

Τορίνο - Σαμπντόρια

Φροζινόνε - Πάρμα

Τζένοα - Ίντερ

ΣΠΑΛ - Λάτσιο

Πέμπτη 4 Απριλίου

Σασουόλο - Κιέβο (20:00)

Αταλάντα - Μπολόνια (22:00)

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ