ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο σε δημοσιογράφο: "Βλέπεις τα ματς με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι"!

AC Milan coach Gennaro Gattuso shouts out from the touchline during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso shouts out from the touchline during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζενάρο Γκατούζο ενοχλήθηκε από σχόλιο δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με την Ουντινέζε και πέρασε στην αντεπίθεση με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο (VIDEO).

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να περιμένεις από έναν προπονητή να σου κάνει ανάλυση για έναν αγώνα εν θερμώ, ειδικά αν το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την ομάδα του.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να το επικαλεστεί κανείς για να δικαιολογήσει την έκρηξη του Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου μετά το οδυνηρό 1-1 της Μίλαν με την Ουντινέζε, με έναν δημοσιογράφο να αναφέρεται στη θέση που κάλυψε ο Μπακαγιόκο κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον τεχνικό των "ροσονέρι" να τον "καπελώνει".

"Είδαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Πού τον είδες τον Μπακαγιόκο στα αριστερά; Μία φορά μόνο πήγε στα αριστερά, έχεις ένα ποτήρι κρασί στο χέρι σου όταν βλέπεις τους αγώνες.

Δεν έχει παίξει ποτέ στα αριστερά, με εξαίρεση μία περίπτωση. Ως εσωτερικός μέσος τα πήγε καλύτερα σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στην Σαμπντόρια", δήλωσε αρχικά ο "Ρίνγκιο", για να μαλακώσει ωστόσο στο φινάλε τη στάση του απέναντι στον δημοσιογράφο, λέγοντας:

"Θα ξαναδώ το παιχνίδι και εάν έκανα λάθος θα σου ζητήσω συγγνώμη στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ