ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το προκλητικό post του Πογκμπά μετά την απόλυση του Μουρίνιο

Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester Uniteds manager José Mourinho, right, with Manchester Uniteds Paul Pogba just prior to the start of Europa League group A soccer match between Manchester United and Zorya Luhansk at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Πολ Πογκμπά δεν περίμενε καν να συμπληρωθεί μία ώρα από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέβασε "ιδιαίτερη" φωτογραφία στο instagram, αλλά την έσβησε μετά από λίγο.

Η σχέση τους είχε προβλήματα από περύσι, αλλά από το καλοκαίρι Πογκμπά και Μουρίνιο ήταν στα χαρακώματα. Όχι πίσω από τις πόρτες, αλλά δημόσια, οι δυο τους έρχονταν διαρκώς σε αντιπαράθεση, με ευθείες βολές. Ήταν κοινό μυστικό του ποδοσφαιρικού κόσμο πως ο Γάλλος θα ήθελε αλλαγή προπονητή και ο Μουρίνιο θα προτιμούσε να τον πουλήσει.

Ο Μουρίνιο άφησε τον Πογκμπά στον πάγκο και δεν τον έβαλε ούτε αλλαγή στο κυριακάτικο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Η ήττα με 1-3 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του, αφού σήμερα απολύθηκε. Ο Πογκμπά πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία, με τον ίδιο να κοιτά "πονηρά" τον φακό και ζήτησε από τους φόλοουερς να βάλουν οι ίδιοι τη λεζάντα.

Το προκλητικό post του Πογκμπά μετά την απόλυση του Μουρίνιο

Στα σχόλια στήθηκε "πάρτι" για την απόλυση του Μουρίνιο, αλλά δεν κράτησε πολύ, αφού ο Πογκμπά έσπευσε να σβήσει το post μετά από λίγα λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκάρι Νέβιλ ψηφίζει δαγκωτό Ποτσετίνο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ