ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκάρι Νέβιλ ψηφίζει δαγκωτό Ποτσετίνο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκάρι Νέβιλ ψηφίζει δαγκωτό Ποτσετίνο

Ο Γκάρι Νέβιλ, πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλάει για την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο ενώ τονίζει πως επόμενος προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" πρέπει να είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Μετά το επίσημο τέλος της συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον "Special One", ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Γκάρι Νέβιλ τόνισε πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής των "κόκκινων διαβόλων".

Την άποψη του για τον επόμενο τεχνικό της Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ. Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε στο Skysports πως: "Είχα την τύχη να περάσω δύο ή τρεις ημέρες στο γήπεδο του Τότεναμ. Η άποψή μου για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι πως είναι κάποιος που φέρνει τις τρεις βασικές αρχές του συλλόγου: το στυλ παιχνιδιού, την προώθηση των νεαρών παίκτών και την νίκη".

Ακόμα, ο 43χρονος Άγγλος δήλωσε πως ο Ποτσετίνο είναι: "Μία εξαιρετική υποψηφιότητα για την Γιουνάιτεντ", ενώ μίλησε με θερμά λόγια και για τον Μάικλ Κάρικ, που θα αναλάβει την ομάδα για λίγες μέρες: "Πλέον, ο Μάικλ θα πάρει την ομάδα. Θα έχει την υποστήριξη από τους ανθρώπους που είναι μέσα και φυσικά τους οπαδούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ