ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απολύθηκε ο Μουρίνιο!

ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super)
ManU coach Jose Mourinho gestures during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Young Boys at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Tuesday Nov. 27, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Το κύκνειο άσμα του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδείχθηκε η ήττα από τη Λίβερπουλ στο Anfield. Η άμμος στην κλεψύδρα άδειασε για τον Πορτογάλο τεχνικό, που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (18/12), ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον "Special One", στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Τα άσχημα αποτελέσματα, η κακή εικόνα της ομάδας στο χορτάρι, η ρήξη με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και το γεγονός πως δεν υπήρχε κανένα σημάδι ανάκαμψης, ήταν οι λόγοι που ώθησαν τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να διακόψει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο.

Η ρήτρα απόλυσης του Μουρίνιο άγγιζε τα 27 εκατ. ευρώ και παραμένει ένα ερώτημα αν ο 55χρονος προπονητής αποζημιώθηκε με όλο το ποσό ή ήρθε σε μια συμβιβαστική λύση με την διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων".

AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έπεσε το σάιτ της ομάδας μετά την απόλυση Μουρίνιο
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προπονητής σε 48 ώρες
Ενεργοποίησε την οψιόν για Μαρσιάλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ