ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ραϊόλα: "Θα άρεσε στον Πογκμπά να επιστρέψει στην Γιουβέντους"

Ραϊόλα: "Θα άρεσε στον Πογκμπά να επιστρέψει στην Γιουβέντους"

Ο Μίνο Ραϊόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους μετά την ολοκλήρωση του Euro 2020, χαρακτηρίζοντας την Ιταλία ως το δεύτερο σπίτι του Γάλλου διεθνούς μέσου.

Μπορεί οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένουν πώς και πώς τον Πολ Πογκμπά να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και να βοηθήσει τους κόκκινους διαβόλους στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, την ίδια ώρα όμως ο Μίνο Ραϊόλα αγνοεί το παρόν και δίνει έμφαση στο μέλλον.

Ο διάσημος μάνατζερ βρέθηκε στο Σαν Σίρο το βράδυ της Πέμπτης (13/2) για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον αγώνα της Μίλαν με την Γιουβέντους στα ημιτελικά του Coppa Italia και στο φινάλε του ματς πολιορκήθηκε από τα ιταλικά ΜΜΕ, με συνέπεια να μιλήσει για αρκετούς από τους πελάτες του.

Ένας εξ αυτών είναι φυσικά και ο Πολ Πογκμπά, με τον Ραϊόλα να αφήνει ανοιχτή την πόρτα του Γάλλου μέσου για την Γιουβέντους καθώς υποστήριξε πως ο πελάτης του θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Τορίνο μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Premier League με την Γιουνάιτεντ.

"Όταν γίνεται κουβέντα για τον Πογκμπά, όλοι μιλούν για τις μεγάλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Τώρα είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα δούμε.

Manchester United's Paul Pogba, right, and Newcastle United's Florian Lejeune battle for the ball during their English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United's Paul Pogba, right, and Newcastle United's Florian Lejeune battle for the ball during their English Premier League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Η επιστροφή του στην Γιουβέντους; Τίποτα δεν είναι αδύνατο όσον αφορά στις μεταγραφές, ειδικά αν υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές.

Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι του Πογκμπά, όπως είναι και για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και στον Πολ θα άρεσε η ιδέα να επιστρέψει στην Γιουβέντους αν και είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα.

Υπάρχει ακόμα μπροστα μας μισό πρωτάθλημα καθώς και η τελική φάση του Euro, που μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα και η οποιά αναγκάζει τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δαιμόνιος μάνατζερ του Πογκμπά, που το καλοκαίρι του 2016 τον είχε πάει από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο ενός deal αξίας 105.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ