ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "φευγάτος" της Γιουνάιτεντ πήρε συμβόλαιο 50 εκατ. λιρών από τον Μουρίνιο!

Manchester United's Luke Shaw celebrates after scoring his sides second goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Luke Shaw celebrates after scoring his sides second goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford, in Manchester, England, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο Ζοζέ Μουρίνιο έλεγε πως ο Λουκ Σο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έξι μήνες μετά, ο 23χρονος μπακ, ανανέωσε με τις ευλογίες του "Μου", λαμβάνοντας ένα λαμπερό συμβόλαιο.

Ο Λουκ Σο θεωρήθηκε έτοιμος να φεύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι σχέσεις του με τον Ζοζέ Μουρίνιο ήταν κάκιστες. Δικαιολογημένα οι Άγγλοι επέμεναν στα σενάρια περί φυγής του 23χρονου μπακ, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός τον περασμένο Απρίλιο είχε πει δημόσια ότι ο ποδοσφαιριστής δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στα "θέλω" του.

Επειδή, όμως, στον... κόσμο του "Μου" τα πάντα ανατρέπονται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σο για τα επόμενα πέντε χρόνια και μάλιστα με τις ευλογίες του "Special One".

Ο 55χρονος τεχνικός, παρά τα όσα προβλήματα έχει ν' αντιμετωπίσει για την πορεία της ομάδας του και την κατάσταση στ' αποδυτήρια, φέρεται να εισηγήθηκε νέο συμβόλαιο για τον Σο, καθώς ο νεαρός μπακ έχει εξελίξει το παιχνίδι του, γεγονός που τον μετατρέπει σε σημαντικό γρανάζι της μηχανής των "Κόκκινων Διαβόλων".

Κι η διοίκηση του αγγλικού κλαμπ δεν τον ανανέωσε με μία απλή συμφωνία, αλλά του προσέφερε απολαβές ισάξιες ενός σταρ, ενός βασικού και αναντικατάστατου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, λοιπόν, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια όταν η προσφορά έφτασε τις 195.000 λίρες την εβδομάδα!

Με απλά μαθηματικά, ο Σο υπέγραψε ένα deal που αν το εξαντλήσει έως το 2023 θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 50.000.000 λίρες. Δεν τα λες και λίγα τα χρήματα αυτά, ειδικά, για έναν παίκτη που είχε πάνω του την ταμπέλα του "φευγάτου" από το "Ολντ Τράφορντ" πριν από ελάχιστο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ