ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ εξαιτίας του Μουρίνιο ο Σο

Manchester United's manager José Mourinho, gestures as his player Manchester United's Luke Shaw goes to collect the ball during the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager José Mourinho, gestures as his player Manchester United's Luke Shaw goes to collect the ball during the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Στην πόρτα της εξόδου από το Old Trafford βρίσκεται ο Λουκ Σο, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει εξαιτίας της κριτικής που δέχεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική, με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά χαθεί και τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στους "16" του Champions League να μεγαλώνει την απογοήτευση στο Old Trafford.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, πάντως, απολαμβάνει την εμπιστοσύνης των διοικούντων την Γιουνάιτεντ και ετοιμάζεται για μεγάλο αριθμό αλλαγών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας από τους πρώτους που αναμένεται να αποχωρήσει και με δική του επιθυμία είναι ο Λουκ Σο, όπως αναφέρει η " Daily Express". Ο Άγγλος αμυντικός δεν αντέχει τη σκληρή κριτική που του έχει ασκήσει αρκετές φορές ο Special One και ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στη σαββατιάτικη, μάλιστα, νίκη επί της Μπράιτον με 2-0 για το Κύπελλο Αγγλίας ο 22χρονος αντικαταστάθηκε από το ημίχρονο, απογοητεύοντας με την απόδοση του τον προπονητή του.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Σο. Μαζί με τον Βαλένσια δεν βοήθησαν καθόλου. Δεν ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Αν μπορούσα θα τους άλλαζα και τους δύο", δήλωσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται κριτική στον Σο από τον Μουρίνιο. Τον Μάρτιο του 2017 τον είχε επικρίνει δημόσια για τον επαγγελματισμό του και την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειχνε στις προπονήσεις.

Εκτός από τον 22χρονο αριστερό μπακ, στη "μαύρη λίστα" του Special One βρίσκονται οι Κρις Σμόλινγκ, Φιλ Τζόουνς Άντερ Ερέρα και Χουάν Μάτα. Παράλληλα, από τους "κόκκινους διαβόλους" αναμένεται να αποχωρήσει ο Μαρουάν Φελαϊνί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος αποσύρεται και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Σο είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2014, έναντι 37.500.000 ευρώ από τη Σαουθάμπτον. Τη φετινή σεζόν έχει μόλις εφτά συμμετοχές στην Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ