ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προπονητής σε 48 ώρες

Manchester United's coach Jose Mourinho gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's coach Jose Mourinho gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday Dec. 5, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από δυόμιση σεζόν. Ο Μάικλ Κάρικ αναλαμβάνει την ομάδα, ενώ σύμφωνα με το Sky Sports, η Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει στις επόμενες 48 ώρες τον προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η άμμος στην κλεψύδρα άδειασε για τον Πορτογάλο τεχνικό, που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ήττα (3-1) στο Άνφιλντ από την Λίβερπουλ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μουρίνιο.

Ο Μίκαελ Κάρικ θα είναι στο τιμόνι της ομάδας για τις επόμενες μέρες, μέχρι να αποκτηθεί προπονητής που θα μείνει στο πόστο μέχρι το τέλος της σεζόν. Διακαής πόθος της διοίκησης για να αναλάβει την ομάδα το καλοκαίρι του 2019 είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είχε μιλήσει μαζί του πριν τελικά αναλάβει ο Μουρίνιο και θεωρείται δεδομένο πως θα προσπαθήσει να τον πάρει από την Τότεναμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ