ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πηγή έμπνευσης για τον Ράσφορντ ο... Μάντισον

Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of the English League Cup soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, Wednesday, Oct. 30, 2019. Rashford scored twice in Manchester United's 2-1 win. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of the English League Cup soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, Wednesday, Oct. 30, 2019. Rashford scored twice in Manchester United's 2-1 win. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Ο Τζέιμς Μάντισον συνεχάρη τον Μάρκους Ράσφορντ για το εκπληκτικό γκολ-φάουλ του με την Τσέλσι και ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του έδωσε μία εντυπωσιακή απάντηση.

O Μάρκους Ράσφορντ μετράει τρία γκολ και μία ασίστ στις τρεις τελευταίες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το ματς στο οποίο τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν αυτό της Τετάρτης κόντρα στην Τσέλσι, στον προημιτελικό των δύο ομάδων στο Λονδίνο για το League Cup.

Και αυτό γιατί 22χρονος επιθετικός (τα έκλεισε την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου) πέτυχε και τα δύο γκολ των κόκκινων διαβόλων, με το δεύτερο να είναι νικητήριο, με τον Ράσφορντ να θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο από την εποχή που ο Πορτογάλος ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα.

Ήταν μάλιστα τόσο σπάνιας ομορφιάς το γκολ-φάουλ του Ράσφορντ, ώστε να του κάνει σχετικό σχόλιο στο Instagram ο Τζέιμς Μάντισον της Λέστερ, με τον νεαρό να μη χάνει την ευκαιρία και να απαντάει στον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Σε παρακολουθώ φίλε".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πηγή έμπνευσης για τον Ράσφορντ ο... Μάντισον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Πρόκριση με δύο γκολ Ράσφορντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ