ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έξαλλος με την αποβολή του Μάτιτς στο ντέρμπι ο Σόλσκιερ

Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer applauds the supporters at the end of the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. Manchester United won the game 1-0 bu Manchester City advances on a 3-2 aggregate score. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager Ole Gunnar Solskjaer applauds the supporters at the end of the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. Manchester United won the game 1-0 bu Manchester City advances on a 3-2 aggregate score. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τελικό του League Cup παρά τη νίκη της με 1-0 επί της Σίτι στο Έτιχαντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επαινεί τους παίκτες του και να στρέφεται κατά της διαιτησίας.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έγινε ο πρώτος τεχνικός που φεύγει νικητής δύο φορές από το Έτιχαντ επί εποχής Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, όμως η επικράτηση της Γιουνάιτεντ με 1-0 το βράδυ της Τετάρτης στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Γλυκιά καθώς οι κόκκινοι διάβολοι πήραν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Αγγλίας των δύο προηγούμενων ετών, λίγους μάλιστα μήνες μετά το υπέρ τους 2-1 στο πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα και πικρή γεύση, αφού δεν τους ήταν αρκετή για την πρόκριση.

Αυτή πήγε στην Σίτι χάρη στο υπέρ της 3-1 στο Ολντ Τράφορντ στον πρώτο ημιτελικό, με τους πολίτες να πηγαίνουν έτσι στον τελικό του League Cup για τρίτη διαδοχική σεζόν και τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να κάνει παράπονα από την πλευρά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι.

Αιτία η αποβολή του Νεμάνια Μάτιτς (σκόρερ του μοναδικού γκολ) στο 76ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Νορβηγό τεχνικό να χαρακτηρίζει γελοία την απόφαση στις δηλώσεις του μετά το ματς.

"Είναι δύσκολο να σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο, πόσο μάλλον όταν παίζεις με 10. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση αποβολή. Για μένα, πρόκειται για φάρσα.

Είναι ειρωνικό το γεγονός πως δέχτηκε κίτρινη κάρτα με το πρώτο φάουλ που έκανε και έπειτα είδε δεύτερη κάρτα με το αμέσως επόμενο φάουλ του.

Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να αποβληθεί. Πόσα φάουλ μας έκαναν εμάς; Πόσα φάουλ έγιναν στον Ντάνιελ Τζέιμς; Στο πρώτο ημίχρονο πόσα φάουλ έγιναν στον Λίνγκαρντ;

Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, είμαι απίστευτα υπερήφανος που ήρθαμε εδώ και πήραμε ξανά τη νίκη, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη επίσκεψή μας στην έδρα της Σίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι - Γιουνάιτεντ 0-1: Οι διάβολοι τη νίκη, οι πολίτες την πρόκριση
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ